Date cu caracter personal

Conform Legislatiei in vigoare, Legea nr 677/2001 din Romania, cu referire la protectia persoanelor in raport cu prelucrarea datelor personale, Best Antivirus SRL se obliga sa respecte in stricte conditii de siguranta, a datelor personale furnizate de utilizatori.


Care este scopul colectarii de date Personale?


  1. Scopul principal este de informare a clientilor elicente.ro cu privire la starea contului creat, pentru facturarea si livrarea produselor comandate si solutionarea oricaror problem ce tin de retur sau garantie.

  2. Informarea clientilor prin email Marketing, de oferte sau anunturi, privind noutatile si anunturile care apar, prin email sau mesaje text pe telefon – Sms.

  3. Cercetarea pietei, cum ar fi monitorizarea comportamentului utilizatorilor pentru a oferi o mai buna experienta de navigare si monitorizarea vanzarilor ce se efectueaza.

La inregistrarea pe site, utilizatorul este rigat sa completeze un formular pentru Cont si pentru comnda, astfel el acceptand ca datele lui personale, vor fi include intr-o baza de date, atent supravegheata de catre Best Antivirus SRL, prin care accepta fara nici o rezerva ca aceste date vor fi utilizate in scopurile mentionate anterior.


Astfel, din acest Document, utilizatorul a luat la cunostinta, ca date cu character personal, folosite in scopurile mentionate anterior, sunt stocate intr-un mod sigur si conform legii s-a respectat dreptul la informare, la accesul de date, de interventie si opozitie si dreptul in care nimeni nu este supus deciziei individuale. De asemenea este garantat si dreptul la sesizarea justitiei in caz ca sunt inculcate reglementarile din Legea 677/2001 cu referire la protectia persoanelor referitor la utilizarea si prelucrarea datelor personale si circulatia libera a acestora.


Utilizatorul poate depune o cerere scrisa, care sa contina data, intentia si semnatura cu adresa de expeditie: strada Linistei nr 57 sector 1, Bucuresti, Romania cu destinatarul: Best Antivirus SRL, in care puteti solicita gratuit, o data pe an, confirmarea ca datele dumneavoastra personale sunt procesate. De asemenea in cadrul aceleasi cereri se poate solicita si interfentia asupra datelor dupa cum urmeaza:


  1. Remedierea, corectare, blocarea, stergerea sau reactualizarea datelor personale care nu este in conformitate cu Legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu character personal cat si circulatia libera a acestor date, mai ales in cazul in care datele sunt eronate sau incomplete.

  2. Solicitarea de transpunere in date anonime a detaliilor personale care nu respecta legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu character personal cat si circulatia libera a acestor date.

  3. Notificarea tertilor a caror date au fost dezvaluite , daca acest process nu este dificil sau impropriu sau ar provoca lezarea acestora.


Best Antivirus SRL poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entitati, care sunt in relatie de parteneriat dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Acesti parteneri pot fi: firme de expedie sau curierat, firme de servicii marketing, firme de servicii bancare sau de plata, Asiguratori sau companii care dezvolta interfate si programe software personalizate pentru Best Antivirus SRL .


La inregistrarea pe site, prin completarea formularului de comanda si inregistrarea, cu datele personale, inclusiv CNP-ul, utilizatorul isi ofera acordul prin care entitatile cu care Best Antivirus SRL are parteneriate in vederea oferirii de credite, cum ar fi Grenke, sa verifice sis a prelucreze datele cu character personal ale utilizatorului si verificarea acestuia la diverse institutii cum ar fi Biroul de Credit.


Informatiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere catre Politie, Instante Judecatoresti si Parchetul general dar si unor institutii si organe abilitate conform legii, in urma unei cereri depuse de acestea.


Sigla PlatiOnline

Viziteaza site-ul Elicente.ro pe ShopMania
Elicente.ro © 2010 - 2024