Pret
lei - lei

Producator
Sistem de operare
Tip licenta
Perioada
Numar device-uri

Ai văzut ce preț avem la Paragon ? Intră în magazin sa te convingi

Afisare dupa
393.21 lei
Organizați și optimizați. Asistent inteligent și de încredere: distribuie cu ușurință memoria suplimentară prin glisare, mărire și micșorare a partițiilor. File Transfer Wizard exportă fișiere și foldere importante din partiție în altă unitate locală sau le arde pe un disc compact în caz de urgență. Organizați și optimizați hard disk-ul cu Creare, redimensionare, Formatare și Ștergere Dialoguri pa..
393.21 lei
Protejați în mod fiabil sistemele și datele. Noua Previzualizare Backup și Recuperare menține PC-ul și datele în siguranță! Eșecurile hardware, cum ar fi hard disk-urile defecte, erorile bruște ale sistemului după o actualizare a programului, virușii informatici și caii troieni ransomware sunt doar câteva dintre amenințările împotriva datelor computerizate. O pierdere bruscă de date poate provoca ..
2682.65 lei
O utilitate puternică și rentabilă pentru gestionarea discului. pentru menținerea mediilor IT fizice, virtuale și hibride de toate dimensiunile...
248.58 lei
Apple File System (APFS) este un nou sistem de fișiere pentru dispozitivele MacOS, iOS și Apple. Dacă lucrați pe un computer bazat pe Windows și doriți să citiți și să scrieți fișiere pe HDD, SSD sau unitate flash formatate cu APFS, aveți nevoie de APFS pentru Windows de Paragon Software. Nou! Acceptă volumele APFS create în macOS 10.15 Catalina. Nou! Detectează volumele criptate de T2 Chip și Fil..
198.83 lei
Manager de discuri pentru Mac. Soluție completă pentru a vă proteja, întreține și gestiona Mac. Backup bazată pe instantaneu și caracteristici puternice de recuperare Redimensionarea partițiilor și redistribuirea spațiului neutilizat. Recuperarea partițiilor pierdute sau șterse accidental. Copierea discului și ștergerea securizată a datelor. NOU suport pentru macOS Mojave...
99.27 lei
HFS + este unul dintre sistemele de fișiere principale ale macOS. Dacă lucrați pe computerul Windows și aveți nevoie să citiți sau să scrieți fișiere de pe HDD, SSD sau unitate flash formatate sub macOS, aveți nevoie de HFS + pentru Windows de Paragon Software. Funcționare stabilă. Operabilitate sigură în sisteme hardware și software compatibile atât pentru aplicații de uz general, cât și pentru a..
99.27 lei
Sisteme de fișiere Linux pentru Windows de către Paragon Software este un instrument unic care vă oferă acces complet la volumele Linux din Windows. Trebuie doar să conectați hard disk-ul cu partiții ExtFS / Btrfs / XFS la computer și să lucrați instantaneu cu orice suport din partițiile Linux. Funcționare stabilă. Operabilitate sigură în sisteme hardware și software compatibile atât pentru aplica..
248.58 lei
Dacă lucrați cu diferite sisteme de fișiere în mediul multiplă platformă, ați întâmpinat cu siguranță problemele de incompatibilitate dintre sistemele de operare. Soluția noastră pentru această problemă este un set de drivere unice pentru fiecare dintre cele mai populare sisteme de fișiere. În cazul în care aveți nevoie de un schimb de date obișnuit pe platformă, cea mai bună opțiune este File Sys..
149.08 lei
Copiere și migrare a datelor cu ușurință. Gama completă de operații de copiere: copiați hard disk-ul complet sau o partiție separat. Copiați sau restaurați conținutul unui hard disk de 512 octeți pe un hard disk de 4 k, fără acțiuni suplimentare necesare. Migrați orice sistem de operare Windows de la Windows 7 înainte, de la HDD la un SSD performant. Excludeți datele pe care nu doriți să le copiaț..
99.27 lei
Paragon Disk Wiper ajută oamenii și organizațiile care se ocupă de echipamentele computerizate să protejeze în mod adecvat datele personale și să respecte cerințele de reglementare din ce în ce mai stricte. Folosiți ștergătoare de date plug-and-play pentru computere desktop, laptopuri și dispozitive de memorie flash. Sanitizați și verificați întregul dispozitiv, orice partiții, fișiere individuale..
149.08 lei
Depozitare organizată și optimizată. Funcționalitatea de partiționare de generație următoare asigură o utilizare optimă a stocării. Unitatea internă rulează redus pe spațiul de disc disponibil? Această dilemă apare adesea atunci când aveți mai multe partiții pentru a găzdui diferite sisteme și tipuri de date. Cu Hard Disk Manager, puteți redimensiona partițiile din mers pentru a maximiza capacitat..
99.27 lei
Pachetul software Paragon NTFS for Mac este complet compatibil cu noua politică de securitate a Apple, asigurând un acces rapid, elegant și sigur la partițiile NTFS de pe macOS 10.13 High Sierra. Odată ce programul este instalat, utilizatorul poate să înceapă lucrul imediat: să navigheze prin conținut, să citească, să editeze, să copieze sau să creeze fișiere și dosare. Driverul garantează un sup..
198.83 lei
ExtFS este unul dintre sistemele de fișiere primare ale Linux. Dacă lucrați pe un computer Mac și aveți nevoie să citiți sau să scrieți fișiere de pe HDD, SSD sau unitate flash formatate sub Linux, aveți nevoie de extFS pentru Mac de Paragon Software. Scrieți, editați, copiați, mutați și ștergeți fișierele pe unitățile Linux ext2, ext3, ext4 conectate direct la Mac! Rapid, transparent și ușor de u..
Afisare 1 - 15 din 17 (2 pagini)
Sigla PlatiOnline

Viziteaza site-ul Elicente.ro pe ShopMania
Elicente.ro © 2010 - 2024